Fenerbahce Galatasaray Ofsayt - : Fenerbahçe galatasaray ofsayt vermiydi kesinlikle yok 2021.

Fenerbahce Galatasaray Ofsayt - : Fenerbahçe galatasaray ofsayt vermiydi kesinlikle yok 2021.. Fenerbahçe derbisinde lukas podolski'nin sayılmayan golünde ofsayt var mı? Var incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle fenerbahçe'nin golü iptal edildi. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi sonrasında iptal edildi. Fenerbahçe kulübü, ozan tufan'ın galatasaray derbisinde ofsayt nedeniyle iptal edilen golü hakkında flaş bir paylaşım yaptı. 06 şubat 2021, cumartesi 23:53 son güncelleme:

Galatasaray fenerbahçe maçında ofsayt oldu mu? Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi sonrasında iptal edildi. Dakikasında radamel falcao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Dev derbi öncesi iki takımın ofsayt istatistiklerini inceledik, ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı!

Fenerbahçe derbisinde Galatasaray taraftarlarını çıldırtan ...
Fenerbahçe derbisinde Galatasaray taraftarlarını çıldırtan ... from www.futbolarena.com
Var incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle fenerbahçe'nin golü iptal edildi. Radamel falcao'nun golü ofsayta takıldı! Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Görünümler 11 b2 yıl önce. Göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri yer aldı. Futbolun i̇çindekiler 52.596 views22 hours ago. Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi. Fenerbahçe derbisinde lukas podolski'nin sayılmayan golünde ofsayt var mı?

Fenerbahçe (6.) gs (3.) galatasaray (3.) 45.096.

Serdar aziz zaten ofsayt ama topa dokunmuyor, hamlesi olsa da dokunmuyor. Dev derbi öncesi iki takımın ofsayt istatistiklerini inceledik, ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı! Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen fenerbahçe sk und galatasaray sk. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Var incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle fenerbahçe'nin golü iptal edildi. Spor toto süper lig 26. Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi. 35'te g.saray'ın feghouli ile bulduğu gole ofsayt bayrağı kaltı. Fenerbahçe galatasaray ofsayt vermiydi kesinlikle yok 2021. Göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri yer aldı. Dakikasında radamel falcao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Peki, fenerbahçe'nin golü ofsayt mı değil mi?

Spor toto süper lig 26. Fenerbahçe'de şoke eden pelkas gerçeği. Dev derbi öncesi iki takımın ofsayt istatistiklerini inceledik, ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı! Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi. 35'te g.saray'ın feghouli ile bulduğu gole ofsayt bayrağı kaltı.

Son dakika: Beşiktaş - Trabzonspor Fenerbahçe ...
Son dakika: Beşiktaş - Trabzonspor Fenerbahçe ... from pbs.twimg.com
Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Fenerbahçe derbisinde lukas podolski'nin sayılmayan golünde ofsayt var mı? Galatasaray adası'yla ilgili davada flaş gelişme. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Fenerbahçe kulübü, ozan tufan'ın galatasaray derbisinde ofsayt nedeniyle iptal edilen golü hakkında flaş bir paylaşım yaptı. Var'dan gelen ofsayt çizgisi sosyal medyada tartışma konusu oldu. 35'te g.saray'ın feghouli ile bulduğu gole ofsayt bayrağı kaltı.

06 şubat 2021, cumartesi 23:53 son güncelleme:

Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Galatasaray fenerbahçe maçında ofsayt oldu mu? Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. Var hakemi belirlediği topa dokunuş anını alta koysaydı biz de görebilirdik. Görünümler 11 b2 yıl önce. İşaretleme ile ilgili önemli konu: Fenerbahçe galatasaray ofsayt vermiydi kesinlikle yok 2021. Fenerbahçe'de şoke eden pelkas gerçeği. Fenerbahçe (6.) gs (3.) galatasaray (3.) 45.096. Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi. Fenerbahçe kulübü, ozan tufan'ın galatasaray derbisinde ofsayt nedeniyle iptal edilen golü hakkında flaş bir paylaşım yaptı. Galatasaray adası'yla ilgili davada flaş gelişme.

Var hakemi belirlediği topa dokunuş anını alta koysaydı biz de görebilirdik. Galatasaray fenerbahçe maçında ofsayt oldu mu? Galatasaray adası'yla ilgili davada flaş gelişme. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen fenerbahçe sk und galatasaray sk. Var incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle fenerbahçe'nin golü iptal edildi.

Fenerbahçe'den ofsayt kararına tepki - Son Dakika Spor ...
Fenerbahçe'den ofsayt kararına tepki - Son Dakika Spor ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Radamel falcao'nun golü ofsayta takıldı! 6 şubat cumartesi günü saat 19.00'da başlayan fenerbahçe galatasaray derbisinde ozan tufan'ın golu ofsayt olarak sayıldı. Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Fenerbahçe derbisinde lukas podolski'nin sayılmayan golünde ofsayt var mı? Fenerbahçe galatasaray ofsayt vermiydi kesinlikle yok 2021. Galatasaray adası'yla ilgili davada flaş gelişme. Var'dan gelen ofsayt çizgisi sosyal medyada tartışma konusu oldu. Dev derbi öncesi iki takımın ofsayt istatistiklerini inceledik, ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı!

Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti.

Var incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle fenerbahçe'nin golü iptal edildi. Fenerbahçe'de şoke eden pelkas gerçeği. Dakikasında radamel falcao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi. Dev derbi öncesi iki takımın ofsayt istatistiklerini inceledik, ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı! Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Galatasaray fenerbahçe maçında ofsayt oldu mu? Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 51. Spor toto süper lig 26. Bu nedenle ayakları geride ancak kafası önde. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Radamel falcao'nun golü ofsayta takıldı! İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi.

Dev derbi öncesi iki takımın ofsayt istatistiklerini inceledik, ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı! fenerbahce. Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook