Kayserispor - Gaziantep Fk - / Küme düşme potasındaki kayserispor, 9 kişi tamamladığı mücadelede son dakika golüyle 1 puan almayı başardı.

Kayserispor - Gaziantep Fk - / Küme düşme potasındaki kayserispor, 9 kişi tamamladığı mücadelede son dakika golüyle 1 puan almayı başardı.. Kvrzic (kayserispor), jefferson junior, muhammet demir, sousa junior (gaziantep fk). Hafta maçında gaziantep fk ile karşı karşıya gelecek. Hes kablo kayserispor'umuz almış olduğu bu beraberlik ile puanını 32'ye yükseltti. .süper lig cemil usta sezonu 32. Gaziantep fk, teknik direktör sumudica ile yollarını ayırdıktan sonra ilk lig maçına çıktı.

Kayserispor ve gaziantep fk şampiyonaya katılır süper lig, türkiye. Günay, kana bıyık, djilobodji, tosça, jefferson, oğuz, furkan, kenan, maxim, morais, muhammet. Mücadelesi veren hes kablo kayserispor, ligin orta sıralarında yeralan gaziantep fk ile 3 puan mücdelesi verdi. Head to head information (h2h). Ana sayfa gaziantep fk vs kayserispor.

Gaziantep FK, Kayserispor'u farklı geçti!
Gaziantep FK, Kayserispor'u farklı geçti! from i.superhaber.tv
Süper lig 32.hafta maçında hes kablo kayserispor ile gaziantep fk mücadele etti. Haftasında kayserispor evinde gaziantep fk'yı ağırladı. Gaziantep fk, teknik direktör sumudica ile yollarını ayırdıktan sonra ilk lig maçına çıktı. Dakikada gaziantep fk öne geçti. Furkan soyalp'in ceza sahası içine pasında maxim sağ çaprazda topla buluştu. Haftasında kayserispor ile gaziantep fk karşı karşıya geldi. Kayserispor ve gaziantep fk şampiyonaya katılır süper lig, türkiye. Ana sayfa gaziantep fk vs kayserispor.

On sofascore livescore you can find all previous kayserispor vs gaziantep fk results sorted by their h2h matches.

Günay, kana bıyık, djilobodji, tosça, jefferson, oğuz, furkan, kenan, maxim, morais, muhammet. Hafta maçında gaziantep fk ile karşı karşıya gelecek. Süper lig 32.hafta maçında hes kablo kayserispor ile gaziantep fk mücadele etti. Sumudica'nın görevden ayrılması sonrası ilk lig maçına çıkan gaziantep fk, kayserispor'u konuk etti. Kayserispor alır şampiyonada 17 pozisyonu süper lig ve maçlarda 32 puanları. Kvrzic (kayserispor), jefferson junior, muhammet demir, sousa junior (gaziantep fk). Sıradaki çaykur rizespor ile puanını eşitledi. Kayserispor ve gaziantep fk şampiyonaya katılır süper lig, türkiye. Gaziantep fk (4.) kayserispor (18.) 2:1. Bu sonuçla birlikte kayserispor'un puanı 32'ye yükseldi ve 15. Kümede kalma mücadelesi veren kayserispor, rahat konumda bulunan gaziantep'i konuk edecek. Compare gaziantep fk and kayserispor. On sofascore livescore you can find all previous kayserispor vs gaziantep fk results sorted by their h2h matches.

Sıradaki çaykur rizespor ile puanını eşitledi. Kayserispor alır şampiyonada 17 pozisyonu süper lig ve maçlarda 32 puanları. Hes kablo kayserispor'umuz almış olduğu bu beraberlik ile puanını 32'ye yükseltti. Kümede kalma mücadelesi veren kayserispor, rahat konumda bulunan gaziantep'i konuk edecek. Sezon öncesi hazırlıkları kapsamında bugün kayserispor ve gaziantep fk karşı karşıya geldi.

Kayserispor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Gaziantep ...
Kayserispor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Gaziantep ... from www.kamu3.com
Kayserispor ve gaziantep fk şampiyonaya katılır süper lig, türkiye. Haftasında kayserispor ile gaziantep fk karşı karşıya geldi. Galibiyeti getiren tek golü ise okan acar kaydetti. Günay, kana bıyık, djilobodji, tosça, jefferson, oğuz, furkan, kenan, maxim, morais, muhammet. Das ist der vorbericht zur begegnung kayserispor gegen gaziantep fk am 13 tem 2020 im wettbewerb süper lig. Hafta maçında gaziantep fk ile karşı karşıya gelecek. Hafta mücadelesinde gaziantep fk , sahasında kayserispor 'u konuk etti. Compare gaziantep fk and kayserispor.

Head to head information (h2h).

Compare form, standings position and many match statistics. Head to head statistics, odds, last league matches and more info for the match. Ana sayfa gaziantep fk vs kayserispor. Robert prosinecki yönetiminde çıkış yakalayan kayserispor, 32. Kvrzic (kayserispor), jefferson junior, muhammet demir, sousa junior (gaziantep fk). Head to head information (h2h). Halil umut meler xx, mustafa emre eyisoy xx, cevdet kömürcüoğlu xx. Süper lig 32.hafta maçında hes kablo kayserispor ile gaziantep fk mücadele etti. Compare gaziantep fk and kayserispor. Gaziantep fk'nın puanı ise 42 oldu. Sıradaki çaykur rizespor ile puanını eşitledi. Bu maç ile kayserispor 32, gaziantep fk ise 42 puana yükseldi. Haftasında gaziantep fk ile kayserispor, gaziantep kalyon stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Gaziantep fk (4.) kayserispor (18.) 2:1. 5'inci dakikada ceza sahası içinde topla buluşan kenan'ın kaleye çektiği şutu lung kurtardı. Hafta maçında gaziantep fk ile karşı karşıya gelecek. Bu sonuçla birlikte kayserispor'un puanı 32'ye yükseldi ve 15. Bu maç ile kayserispor 32, gaziantep fk ise 42 puana yükseldi.

HES KABLO KAYSERİSPOR: 0 - GAZİANTEP FK: 0 (İLK YARI ...
HES KABLO KAYSERİSPOR: 0 - GAZİANTEP FK: 0 (İLK YARI ... from kayserihakimiyet2000.com
Compare gaziantep fk and kayserispor. Ana sayfa gaziantep fk vs kayserispor. Robert prosinecki yönetiminde çıkış yakalayan kayserispor, 32. Gaziantep fk, teknik direktör sumudica ile yollarını ayırdıktan sonra ilk lig maçına çıktı. Günay, kana bıyık, djilobodji, tosça, jefferson, oğuz, furkan, kenan, maxim, morais, muhammet. Furkan soyalp'in ceza sahası içine pasında maxim sağ çaprazda topla buluştu. Head to head information (h2h). Gaziantep ile kayserispor , süper lig 'in 15.

Das ist der vorbericht zur begegnung kayserispor gegen gaziantep fk am 13 tem 2020 im wettbewerb süper lig.

Bu maç ile kayserispor 32, gaziantep fk ise 42 puana yükseldi. Sıradaki çaykur rizespor ile puanını eşitledi. Günay, kana bıyık, djilobodji, tosça, jefferson, oğuz, furkan, kenan, maxim, morais, muhammet. Kümede kalma mücadelesi veren kayserispor, rahat konumda bulunan gaziantep'i konuk edecek. Compare gaziantep fk and kayserispor. Gaziantep fk, teknik direktör sumudica ile yollarını ayırdıktan sonra ilk lig maçına çıktı. Haftasında kayserispor, sahasında gaziantep fk'yi konuk etti. 5'inci dakikada ceza sahası içinde topla buluşan kenan'ın kaleye çektiği şutu lung kurtardı. Gaziantep fk'nın puanı ise 42 oldu. Sezon öncesi hazırlıkları kapsamında bugün kayserispor ve gaziantep fk karşı karşıya geldi. Robert prosinecki yönetiminde çıkış yakalayan kayserispor, 32. Head to head statistics, odds, last league matches and more info for the match. Galibiyeti getiren tek golü ise okan acar kaydetti.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook